CitySmart

Asigurari oferite de CityInsurance

Despre noi

Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. este o companie de asigurari generale tanara, dinamica, ce a inregistrat în ultimii ani ritmuri de crestere mult peste media pietei de asigurari. Compania ofera o gama completa de asigurari flexibile și performante, produsele companiei fiind create și adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clientilor actuali și potentiali, atat persoane fizice, cat si juridice.

Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. are sediul in Bucuresti, str. Emanoil Porumbaru, nr. 93-95, parter, et.1, 2, 4 si 5, sector 1, este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/3150/1998, cod fiscal 10392742, inregistrata in Registrul Asiguratorilor sub nr. RA-008/10.04.2003 si are capital social varsat si subscris: 116.714.940 RON.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai si de a le oferi o solutie eficienta de achizitionare directa a produselor sale de asigurare la cele mai bune preturi, Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. a creat site-ul CitySmart.ro. Aparitia site-ului de vanzare asigurari online este o consecinta fireasca a evolutiei companiei si a dorintei de a fi aproape de clientii sai. Prin formatul simplu, usor de folosit, vrem sa oferim clientilor tot confortul in demersul achizitonarii produselor de asigurare.