CitySmart

Asigurari oferite de CityInsurance

Despre noi

Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. este o companie de asigurari generale tanara, dinamica, ce a inregistrat în ultimii ani ritmuri de crestere mult peste media pietei de asigurari. Compania ofera o gama completa de asigurari flexibile și performante, produsele companiei fiind create și adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clientilor actuali și potentiali, atat persoane fizice, cat si juridice.

Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. are sediul in Bucuresti, str. Constantin Aricescu, nr. 5-7, sector 1, este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/3150/1998, cod fiscal 10392742, inregistrata in Registrul Asiguratorilor sub nr. RA-008/10.04.2003 si are capital social varsat si subscris: 93.284.350 RON.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai si de a le oferi o solutie eficienta de achizitionare directa a produselor sale de asigurare la cele mai bune preturi, Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. a creat site-ul CitySmart.ro. Aparitia site-ului de vanzare asigurari online este o consecinta fireasca a evolutiei companiei si a dorintei de a fi aproape de clientii sai. Prin formatul simplu, usor de folosit, vrem sa oferim clientilor tot confortul in demersul achizitonarii produselor de asigurare.