CitySmart

Asigurari oferite de CityInsurance

PAGINI UTILE

 • Cum Cumpar?

  Bine ai venit pe pagina de vanzare on line a City Insurance.

  Pentru a cumpara unul dintre produsele noastre de asigurare disponibile on line, te rugam sa accesezi fereastra corespunzatoare asigurarii dorite. Aici vei introduce datele solicitate respectand urmatorii pasi:

  • Calculeaza
  • Completeaza datele
  • Confirma polita

  Completarea datelor pe polite
  Completarea datelor pe polite este facuta de dumneavoastra, iar responsabilitatea completarii corecte si complete a tuturor campurilor cade in sarcina dvs.

  Astfel, la primul pas poti afla cat costa tipul de asigurare de care esti interesat. In cazul in care ai decis sa cumperi acest produs de la City Insurance, vei completa informatiile solicitate in formular. Dupa ce ai plasat comanda, in cel mai scurt timp posibil vei fi contactat de catre un reprezentant City Insurance pentru confirmarea acesteia.

  Promotii

  La achizitionarea asigurarilor de pe site-ul de vanzari on line City Smart beneficiezi de reduceri astfel:

  • reducere pentru asigurarea obligatorie RCA conform sistemului bonus malus
  • 20% la asigurarea de Calatorie
 • Cum platesc?

  Pentru a achita asigurarea cumparata on line, ai trei variante:

  • sa o platesti online cu cardul, caz in care banii intra imediat in contul City Insurance
  • sa o platesti numerar la agentie
  • sa o platesti prin virament bancar, caz in care trebuie sa ne trimiti o confirmare a platii efectuate, adica sa ne trimiti OP-ul la adresa de e-mail: roxana.popa@cityinsurance.ro

  Trebuie sa stii ca in cazul efectuarii platii on line, polita se genereaza din program si primesti instant pe e-mail o copie a acesteia. Avantajul acestei variante de plata este ca poti intra imediat in posesia asigurarii.

 • Cum primesc polita?

  Pentru a intra in posesia asigurarii cumparate ai doua posibilitati:

  • poti sa o ridici singur de la sediul central City Insurance, doar in cazul in care esti din Bucuresti
  • sa o primesti prin curier

  Daca ai ales sa primesti polita prin curier, trebuie sa stii ca City Insurance ofera transport gratuit in peste 5.500 locatii, la nivel national.

  Inainte de livrare, reprezentantul firmei de transport te va suna pentru a stabili o ora convenabila pentru tine, la care sa-ti livreze polita.

 • In ce zi primesti polita?

  Polita incheiata pe site-ul City Smart o primesti in ziua ulterioara achizitionarii ei.

  In cazul in care cumperi o asigurare on line vineri dupa orele 16.00, deoarece curierul va ridica pachetul abia luni, vei primi polita marti.

 • Cand intra in valabilitate asigurarea?

  The insurance purchased online becomes effective the next day as of 24.00.

  In cazul in care ai nevoie de o asigurare RCA pentru inmatricularea autoturismului, ea poate intra in valabilitate in aceeasi zi dar numai in cazul in care ridici singur polita de la sediul City Insurance.

  Pentru varianta de plata numerar la agentie sau prin virament bancar, in cazul in care nu achiti contravaloarea politei, asigurarea isi pierde valabilitatea. Mai precis, daca esti implicat intr-un eveniment asigurat si inca nu ai intrat in posesia politei si nu ai platit-o, dauna produsa nu se despagubeste.

 • Ce fac in caz de dauna?

  Asigurarea obligatorie RCA

  In cazul in care ai fost implicat intr-un accident auto si esti persoana vinovata, trebuie sa inmanezi o copie dupa asigurarea RCA celuilalt sofer, deoarece acesta este beneficiarul despagubirii. Pentru a putea beneficia de reparatie si pentru masina ta, te invitam sa-ti inchei la City Insurance si asigurarea auto facultativa CASCO.

  Pe pagina City Insurance gasesti toate adresele si numerele de contact ale tuturor agentiilor noastre unde poti incheia alte tipuri de asigurari si unde soferul beneficiar al asigurarii RCA trebuie sa ajunga pentru avizarea daunei.

  Asigurarea obligatorie a locuintei

  Pentru o dauna produsa asupra locuintei asigurate trebuie sa sunati sau sa trimiteti un e-mail direct catre City Insurance sau catre PAID. Astfel dauna este avizata si un reprezentant al City Insurance va veni la fata locului pentru a face o evaluare si a deschide dosarul de dauna.

  Pentru a beneficia de plata despagubirii, trebuie ca Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta trebuie sa confirme evenimentul produs.

  Deoarece reprezentantii City Insurance se ocupa de instrumentarea dosarului de dauna, este de preferat sa avizati evenimentul produs direct la aceasta companie, pentru a primi contravaloarea daunei suferite cat mai repede posibil.

  Asigurare medicala de calatorie

  Daca a intervenit un eveniment asigurat in timpul calatoriei efectuate, te rugam sa apelezi de urgenta numarul de telefon April International, furnizorul nostru de servicii medicale, pentru a aviza in cel mai scurt timp dauna suferita. Acest operator te va ghida si iti va oferi variante de servicii medicale oferite de furnizori agreati. Numarul de telefon ce trebuie apelat este:
  +4021 201 90 44 sau +4031 730 99 44 .

 • Despre City Insurance

  Despre noi

  Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. este o companie de asigurari generale tanara, dinamica, ce a inregistrat în ultimii ani ritmuri de crestere mult peste media pietei de asigurari. Compania ofera o gama completa de asigurari flexibile și performante, produsele companiei fiind create și adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clientilor actuali și potentiali, atat persoane fizice, cat si juridice.

  Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. are sediul in Bucuresti, str. Constantin Aricescu, nr. 5-7, sector 1, este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/3150/1998, cod fiscal 10392742, inregistrata in Registrul Asiguratorilor sub nr. RA-008/10.04.2003 si are capital social varsat si subscris: 93.284.350 RON.

  Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai si de a le oferi o solutie eficienta de achizitionare directa a produselor sale de asigurare la cele mai bune preturi, Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. a creat site-ul CitySmart.ro. Aparitia site-ului de vanzare asigurari online este o consecinta fireasca a evolutiei companiei si a dorintei de a fi aproape de clientii sai. Prin formatul simplu, usor de folosit, vrem sa oferim clientilor tot confortul in demersul achizitonarii produselor de asigurare.

 • City Insurance in tara

  City Insurance a avut în ultimii ani o dezvoltare teritoriala semnificativa. Societatea s-a extins, ajungand sa numere în prezent 46 de unități teritoriale, acoperind astfel toate orașele resedinta de județ. Această extindere teritoriala permite companiei sa fie mai aproape de client, mai aproape de nevoile si asteptarile acestuia, care ii sunt intampinate de reprezentații societatii oriunde în tara.

  Astfel pe site-ul City Insurance gasesti toate datele de care ai nevoie.

 • Produse accesibile online

  Prin intermediul site-ului de vanzari on line al City Insurance puteti achizitiona urmatoarele tipuri de produse:

 • Promotii

  La achizitionarea asigurarilor de pe site-ul de vanzari on line City Smart beneficiezi de reduceri astfel:

  • reducere pentru asigurarea obligatorie RCA conform sistemului bonus malus
  • 20% la asigurarea de Calatorie
 • Conditii contractuale

  Asigurare RCA

  Ordin nr. 14 din 29 septembrie 2012
  Ordin nr. 22/2012

  Asigurare Calatorie

  Conditii

  Asigurare pentru locuinta

  Legea nr. 260/2008

 • Reziliere Polite RCA
  Rezilierea politelor se face doar in cadrul sucursalelor City. Rezilierea politelor RCA nu se poate face la sediul central din Bucuresti, Str Constantin Aricescu.

  Avand in vedere incadrarea contractului de asigurare in sfera contractelor de servicii financiare, dispozitiile Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 nu sunt aplicabile si, pe cale de consecinta, dupa emiterea politei de asigurare, contractantul nu are drept de retragere.