CitySmart

Asigurari oferite de CityInsurance

 • Asigurare Auto

  Asigurare Auto

  Stii ca, în cazul in care esti vinovat de un accident rutier, si nu ai o asigurare RCA tu vei fii cel ce trebuie sa acopere toate cheltuielile de reparatie.

  Cumpara ACUM
 • Asigurare Calatorie

  Asigurare Calatorie

  Pentru fiecare dintre noi vacanța este cel mai așteptat moment al anului. Asigurarea pentru călătorii în străinătate are grijă în locul tău de toate lucrurile neprevăzute care pot să apară.

  Cumpara ACUM
 • Asigurare Locuinta

  Asigurare Locuinta

  Acasa inseamna pentru fiecare dintre noi: familie liniste, siguranta, fericire si implinire. De aceea este important sa alegi asigurarea care ti se potriveste cel mai bine.

  Cumpara ACUM
 • Second Medical Opinion

  Second Medical Opinion

  Atunci când vorbim de afecțiuni oncologice, sunt șanse ca diagnosticul să nu fie definitiv sau să existe și alte variante de tratament. Pentru a te asigura că iei cea mai bună decizie pentru viața ta, încheie o asigurare pentru doua opinie medicală.

  Cumpara ACUM
 • Asigurare Accidente Persoane

  Asigurare Accidente Persoane

  Pentru că accidentele sunt neprevăzute, ele se pot produce în cele mai neasteptate momente. Încheie și tu o asigurare de accidente persoane pentru a beneficia de protecție financiară prin acoperirea cheltuielilor medicale și compensatorii în caz de accident.

  Cumpara ACUM
 • Asigurare Garantii

  Asigurare Garantii

  Asigurarea de Garanții, o alternativă avantajoasă la scrisoarea de garanție și o soluție financiară eficientă care vine în sprjinul companiilor prin deblocarea lichidăților acestora.

  Cumpara ACUM
 • Asigurare CMR

  Asigurare CMR

  Pentru a vă proteja financiar de eventualele pagube materiale pe care ar trebui sa le suportați, City Insurance vă pune la dispoziție Asigurarea de răspundere a transportatorului în calitate de cărăuș pentru mărfurile transportate (C.M.R.)

  Cumpara ACUM
 • Asigurare Animale Companie

  Asigurare Animale Companie

  Lasă în grija noastră cheltuielile neașteptate pentru sănătatea prietenului tău cu prima asigurare din Romania dedicată asigurării animalelor de companie.

  Cumpara ACUM